Contact

Mijn naam is Laura van den Bos, 32 jaar en ik woon met mijn man en dochter in het mooie Delft. In 2014 heb ik Personal Plus training opgericht met als missie: mensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het aannemen van een gezonde leefstijl.

Ik vind het belangrijk mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden, te informeren en te enthousiasmeren over gezonde keuzes. Gezond leven hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik mijn klanten de tools en kennis geef om de regie in eigen handen te nemen zodat ze ook na het trainingstraject resultaat blijven boeken.

Heb je zin om aan de slag te gaan en ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Woon of werk je (in de buurt van) Delft / Den Haag / Westland? Vul dan onderstaand formulier in en ik bel je zo snel mogelijk om een afspraak te maken of om eventuele vragen te beantwoorden. Zelf bellen kan natuurlijk ook: 06-31764699 of mail naar personalplustraining@live.nl.