Voedingsconsulent op locatie

Voeding is ontzettend belangrijk; naast dat je er ontzettend van kunt genieten geeft het je energie, zorgt het ervoor dat je aankomt of juist afvalt en boven alles zorgt voeding ervoor dat je lichaam gezond blijft.  Best een open deur, maar ondanks deze gegevens stoppen we vaak van alles in onze mond zonder hier echt bij stil te staan.

Wist je bijvoorbeeld dat een plakje kant-en-klare ontbijtkoek wel 5 suikerklontjes bevat? En wist je dat een light product niet altijd minder calorieën bevat dan de normale variant? Of dat je van te weinig eten óók niet afvalt? Het is ontzettend lastig door alle hypes, misleidende verpakkingen en overvloed aan (vaak uiteenlopende) voedingsadviezen een goede keus te maken.

Hoe ik je kan helpen? Door van jou een expert te maken. Doordat ik mijn kennis vanuit de opleiding tot voedingsconsulent kan combineren met de wetenschappelijke informatie die ik tijdens mijn studie psychologie heb opgedaan, heb ik een methode ontwikkeld die jou op alle vlakken gaat ondersteunen bij het maken van gezondere keuzes.

Food & feel good methode

In een periode van 6 weken ga ik je inzicht geven in jouw voedingspatroon en valkuilen, en krijg je stapsgewijs alle kennis en tools in handen om zelf gezonde gewoontes te ontwikkelen die jouw doelen binnen handbereik brengen. Vraag de informatiebrochure aan om te zien hoe we dat gaan doen!