Personal Training

Personal training is – zoals het woord al doet vermoeden – compleet gericht op jouw doelen, wensen en voorkeuren. We werken dan ook niet met een vast format maar ontwikkelen voor iedereen een eigen trainingsplan. Om dat plan zo goed mogelijk samen te stellen vragen we je vooraf aan te geven waar je aan wil werken (afvallen, een betere conditie of iets anders), en wat jouw zwakke plekken zijn (lekkere trek als je ’s avonds op de bank zit  bijvoorbeeld). We pakken dus niet alleen je lijf aan maar kijken ook naar leefstijl en motivatie. Op deze manier word je voorzien van een training én advies waar je je leven lang plezier van hebt.

personal plus training - een investering in jezelf.jpg

Om de lessen zo comfortabel mogelijk te maken kom ik graag naar jou toe en trainen we in een omgeving waar jij je prettig voelt. Thuis, op kantoor of in een park om de hoek: ik neem alles mee om jou van een uitdagende en effectieve training te voorzien! Ons werkgebied beslaat het Westland, Den Haag, Delft en omstreken. Bel bij twijfel gewoon even om te vragen naar de mogelijkheden!

De werkwijze

Je kunt telefonisch of via het invulformulier een vrijblijvende kennismaking aanvragen. Op basis hiervan bereid ik het kennismakingsgesprek voor. Tijdens deze kennismaking vertel ik je graag wat ik voor jou kan betekenen en hoe ik te werk zou willen gaan.  We zullen ook bekijken of de doelen die je jezelf gesteld hebt realistisch zijn.

Als je besluit met de trainingen te willen starten zullen we zo snel mogelijk beginnen. Tijdens de eerste les zullen we een aantal testen en metingen doen om de beginsituatie in kaart te brengen (belangrijk om de progressie in de gaten te houden). Aan de hand daarvan zal ik een trainingsschema opstellen waarmee we zo snel mogelijk jouw doel zullen bereiken.