Nieuwsbrief #1

Personal Plus Nieuwsbrief

In navolging van het zomerrooster bij deze alvast het najaarsrooster dat in gaat op maandag 14 september! Omdat Personal Plus pt dan alweer 1,5 jaar bestaat is het tijd voor wat vernieuwingen! Bij deze een overzicht!

Bootcamp PLUS

De eerste vernieuwing: een spiksplinternieuwe extra les! Op maandagavond 14 september zal in het Prinsenbos de Bootcamp PLUS Power Core training starten. Een extra pittige les met nieuwe oefeningen voor de gevorderde bootcamper! Tijd: 19.30 – 20.30

Zo wordt Za

De weekend-bootcamp die tot nu toe op zondagochtend wordt gegeven zal vanaf 19 september op zaterdagochtend plaatsvinden, dit in verband met veranderingen in het werkschema van de juf. Ik hoop natuurlijk dat jullie ook op zaterdag het Prinsenbos blijven weten te vinden! De bootcamp op woensdagavond (20.00-21.00 in het Prinsenbos) en de FitWalk op woensdagochtend (8.30-9.30) blijven gewoon hetzelfde.

Nieuw spul

Met het ingaan van het nieuwe rooster wil ik jullie ook weer wat extra uitdaging bieden door nieuwe attributen aan te schaffen en nieuwe oefeningen te ontwikkelen. Binnenkort een preview!

Bootcamp Start-up

Voor iedereen die graag wil bootcampen maar een beetje twijfelt over of het niveau bij te houden is, is de Bootcamp Start-up bedacht. In vier lessen wordt je klaargestoomd voor het echte werk en leer je waar je op moet letten als het gaat om hardlopen, de basisoefeningen en eventueel voeding. Om je zo goed mogelijk te begeleiden bestaat de groep uit max 4 deelnemers. De kosten zijn 50,- pp voor 4 lessen en de lessen starten bij voldoende animo (3 of 4 personen). Te boeken op woensdag van 18.30 tot 19.30 en zaterdag van 8.30 tot 9.30.

Personal Plus shirts

Een aantal bootcampers zullen in september de Mud Run Vlaardingen gaan lopen. Het zou ontzettend leuk zijn dat allemaal in hetzelfde shirt te doen, daarom kun je tegen een kleine eigen bijdrage (5,-) een Personal Plus shirt bestellen! Personal Plus sponsort de rest! Maar het leukste is natuurlijk dat ook al mijn andere trouwe bootcampers trainingen kunnen volgen met dit mooie shirt. Daarom wil ik het shirt ook beschikbaar stellen aan alle andere bootcampers tegen deze kleine eigen bijdrage! Komende bootcamps kun je even kijken of, en welke maat je zou willen bestellen.

Gelijke prijs

Gezien alle veranderingen en intentie om de lessen zo uitdagend en gevarieerd mogelijk te maken is besloten de prijs van de lessen bij ingang van het nieuwe rooster (14 september) iets aan te passen. Gemakshalve worden de lessen van de Bootcamp en de Fitwalk gelijk getrokken.

Strippenkaart 1: 10 lessen voor € 60,-
Strippenkaart 2: 5 lessen voor € 32,50
Losse les: € 7,-

Najaarsrooster
Als laatste rest dan nog het nieuwe najaarsrooster!


Ik hoop tot snel!