Over mij

Mijn naam is Laura van den Bos, 31 jaar en ik woon in het mooie Delft. In 2014 heb ik Personal Plus training opgericht met als missie: mensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het aannemen van een gezonde leefstijl.

Ik vind het belangrijk mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden, te informeren én te enthousiasmeren over gezonde keuzes. Gezond leven hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik mijn klanten de tools en kennis geef om de regie in eigen handen te nemen zodat ze ook na het trainingstraject resultaat blijven boeken.

Naast de opleidingen tot personal trainer en voedingsconsulent heb ik de bacheloropleidingen Communicatie en Psychologie gedaan en ben ik inmiddels bezig met mijn opleiding tot Gezondheidspsycholoog. En naast mijn werk als personal trainer en voedingsconsulent begeleid ik werkgevers op re-integratiegebied voor een mooi bedrijf.