Klein voorproefje!

Op maandag 14 september start in het Prinsenbos een spiksplinternieuwe les: de Bootcamp PLUS Power Core training! En bij een nieuwe les horen nieuwe oefeningen, bij deze een voorproefje van wat we (onder andere) gaan doen: aan de slag met TRX trainers!

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Zoals de officiële TRX website aangeeft helpt de TRX trainer je een rock-solid core op te bouwen, en daar houden wij natuurlijk wel van. Ze gaan uit van het principe dat het zwaartepunt van ons lichaam normaal gesproken recht boven onze heupen ligt. Dit zwaartepunt verandert steeds als je beweegt maar de veranderingen blijven beperkt tot de bewegingen die je maakt. Je lichaam ondersteund dit zwaartepunt met al zijn spieren en dit is min of meer een onbewust proces. De TRX trainer zorgt er nu voor dat je jouw zwaartepunt bewust kunt veranderen waardoor je lichaam meer moeite moet doen stabiel te blijven en dus meer uitdaging ondervindt. Hieronder wat voorbeelden!

trx training bootcamp naaldwijk 2Lijkt het je wat? Kom een keer proberen! Wacht niet te lang want de oefeningen zullen steeds een stukje moeilijker worden! Vragen? Neem even contact op!