Resultaten

Personal (duo) training

Ik ben bij Laura gaan sporten, zeven weken na de bevalling van mijn eerste dochter. Samen met een vriendin, om zo een beginnetje te maken met bewegen (en natuurlijk in de hoop om wat kilootjes kwijt te raken). Met een 10-rittenkaart bleek het een goede stok achter de deur, Laura stond er elke week! De trainingen waren leuk en afwisselend, geen enkele les hetzelfde. Daarnaast kun je Laura altijd vragen naar voedingstips. Het resultaat: weer lekker aan het sporten en een paar kilo`s afgevallen. Missie geslaagd! Bedankt Laura.

Merlin Niesten, Honselersdijk

Personal training

“Ik vonpersonal training naaldwijk prinsenbos 2.jpgd de lessen van laura echt leuk. Laura motiveert je om door te gaan als je het even zwaar hebt. Ik ben zelf helemaal niet van het sporten maar je zag na 10 lessen echt al verbetering, en dat is leuk. Laura is echt in je geïnteresseerd en vind het leuk om les te geven en dat is leuk om te zien.”

Saskia van Dongen, Naaldwijk

 

Personal training

Ieder kalenderjaar krijg ik op mijn werk een vergoeding voor het stimuleren van vitaliteit. Dit jaar heb ik er voor gekozen om op zoek te gaan naar een personal trainer die mij kon trainen en nog meer de ins en outs kon vertellen over thuis trainen.

Bij de eerste meting en training kwam ik er al snel achter dat het leuke gezellige lessen zijn, maar dat we ook wel lekker doorpakken. Veel verschillende soorten oefeningen waar ik steeds bij hoorde waar het voor diende en waar het uiteindelijk goed voor is. Top!

Ik heb veel geleerd en 1kg aan spiermassa groei is het eindresultaat. Wil je ook trainen met een personal trainer? Ik kan Laura van harte aanbevelen!!!

Everdien Vroom, Wateringen

Personal (duo) training

Sinds half augustus krijgen mijn zus en ik personal training van Laura. Het was noodzakelijk om onze spieren en conditie weer op peil te krijgen. De eerste drie trainingen waren flink afzien omdat de trainingen precies plaatsvonden op de meest hete dagen van het jaar. Dus flink zweten en hijgen en niet te vergeten de spierpijn achteraf. Dan heb je wel eens momenten dat je wilt stoppen maar Laura speelde goed in op onze beperkingen en gaf ons de motivatie toch door te zetten. Elke week werden de trainingen ietsje zwaarder en gingen de trainingen makkelijker. Nu tien weken later voelen we ons een stuk fitter en lekkerder in ons vel. Uiteraard hebben de trainingen ook geresulteerd in gewichtsafname. Nu gaan we proberen op eigen kracht door te gaan met de trainingen die we zo nu en dan zullen gaan afwisselen met een bootcamp bij Laura. En dan in het voorjaar weer een nieuwe sessie van 10 trainingen bij Laura. Want wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

Irma Frasca, Delfgouw

Bootcamp

“Ik train nu ruim een jaar bij Laura. Onder andere door de trainingen en het advies van Laura ben ik al behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt.
Voordat ik hier ben gaan trainen heb ik heel wat sporten geprobeerd maar nooit langer dan een paar weken volgehouden. Hier ben ik sporten leuk gaan vinden. Laura heeft de gave om op een leuke en relaxte manier toch een intensieve les te geven. En in een jaar tijd is geen een les hetzelfde geweest! Nog altijd probeer ik zo vaak mogelijk een les te volgen.”

Richard Buijs, Naaldwijk

bootcamp review.jpg

 

Ladies Run Rotterdam

uitslag-pink-ribbon-actieDoor middel van een sponsorpagina en een week van benefiet groepslessen hebben we maar liefst € 742,- opgehaald voor Pink Ribbon; de organisatie die onderzoek doet naar borstkanker. Én ook nog eens mooie tijden neergezet!

Personal training

Sinds 5 maanden ben ik actief met Laura aan het sporten. In de tussentijd ben ik 10 kilo afgevallen en heb ik aardig wat spieren ontwikkeld. In het verleden heb ik vaker gesport en gelijnd, dit hield ik vaak maar een maand of 3 vol en waren de kilo’s die ik was afgevallen er binnen no-time weer bij. Ik heb 1 keer per week een personal training en hiernaast volg ik nog 2 keer per week de bootcamptraining. Elke les is weer anders, je wordt dus niet gauw verveeld. Vandaag heb ik de 5km van de Kopjesloop in Delft gelopen, dit had ik een aantal maanden terug echt niet verwacht. Als laatste wil ik nog even hetgeen zeggen dat mij de laatste tijd heel duidelijk is geworden: Sporten is pas echt leuk als je verandering ziet en het is aan jezelf of je er klaar voor bent.

Marloes Krul, Naaldwijk

Personal training – duo training

10 weken om fit de zomer in te gaan…. samen met een vriendin en Laura zijn we de uitdaging aangegaan. De uitdaging is meer dan geslaagd. Het is heel prettig om te ervaren dat sporten meer is dan alleen maar sporten. Laura heeft dit in een korte tijd op een positieve en professionele manier bijgebracht. Mede door haar motivatie staat thuis oefeningen doen zelfs op de weekplanning. Stiekem kijk ik al uit naar 10 weken of fit de winter in te gaan 😉

Kim v/d Knaap, Den Haag

Personal training – duo training

“Met geen stok krijg je mij naar een sportschool. Maar ik wil wel een betere conditie krijgen. Laura brengt de oplossing aan huis. Ze komt twee keer in de week thuis voor een duoles voor mij en mijn vriendin. Ik hoef er niet over na te denken of ik zin heb: we gaan gewoon aan de slag met een lekker muziekje erbij. Laura is zeer deskundig, houdt rekening met kwalen en grenzen, legt alles goed uit en is altijd goedgehumeurd. Ik merk het verschil met toen ik veel te weinig bewoog. Prima oplossing voor mensen zoals ik [65+]!”

M. van Bebber, Delft

Mud Run Vlaardingen

Personal Plus training - mud runBootcamp

“Ik had altijd een hekel aan sporten, totdat ik bij Laura ging bootcampen! De lessen zijn afwisselend waardoor ze niet saai worden en altijd gezellig. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en je wordt goed in de gaten gehouden of je houding bijvoorbeeld wel goed is. Ook wordt er gekeken naar ieder zijn eigen niveau en de oefeningen worden dan zonodig aangepast. Inmiddels sport ik 3 keer in de week en ga altijd met veel plezier!”

E. Klopper, Naaldwijk

Personal training – duo training

“Naar de sportschool gaan is niks voor mij, te massaal en onpersoonlijk. Sporten is natuurlijk goed – ik weet het- maar niet echt mijn hobby.

Onder begeleiding van Laura heb ik nu twee keer in de week een duosportles samen met een vriendin, in de huiskamer. En… het is nog gezellig ook! Laura let op mijn fysieke kunnen, is rustig en stimulerend. Ze let goed op of alle bewegingen vanuit een goede lichaams-houding ontstaan. Ik heb er nu lol in om ‘te bewegen op een goede manier’ en ik zie mij vriendin ook wat vaker! Ik ga door!”

Hanneke Lameijer, Delft

Personal training

“Aan het begin van dit jaar begonnen met sporten samen met Laura na 2 bevallingen. Met geen conditie en weinig tijd (en soms ook zin) maakt Laura 2x in de week mijn avond of dag weer goed! De voortgang

Ze motiveert helpt en denkt met je mee. Altijd flexibel en goed op de hoogte van haar vak en geeft je ook achtergrondinformatie, waardoor je ook snapt waar je het voor doet. Ook kijkt ze naar je voeding om je een totaalpakket aan te bieden. Nu na 4 maanden zeer tevreden en met een veel betere conditie. Echt een toptrainer met verstand van zaken!”

Laura Duijvesteijn, Delft

personal training delft.jpg

Trainingen Prinsenbos

“Ik sport nu een jaar bij Laura. Ik ben van mezelf niet erg sportief, maar sinds ik bij Laura sport vind ik het heerlijk en ben ik erg gemotiveerd om te sporten en daarnaast ook op mijn voeding te letten. De lessen zijn ook nog eens heel gezellig!

Na een jaar merk ik dat ik erg fanatiek ben geworden en elke training zo ver mogelijk wil gaan. Dat had ik nooit achter mezelf gezocht! Van de zomer hebben we met het bootcamp team zelfs een mud run van 7,5 km uitgelopen, waarvoor we ook samen hebben getraind. Ontzettend leuk!

Sinds ik bij Laura sport zie ik mijn lichaam duidelijk veranderen. Ik zit een stuk strakker in mijn vel. Naast de buitenkant besteedt Laura ook aandacht aan de binnenkant. Elke tien weken voert zij bij iedere deelnemer een lichaamscheck uit. Met behulp van deze check kun je makkelijk nieuwe doelen stellen en na tien weken bekijken of het gelukt is. Erg motiverend! Zo kom je erachter dat niet alleen de buitenkant van je lichaam of het cijfer op de weegschaal belangrijk is. Na een jaar is mijn spiermassa enorm gegroeid! Ook geeft Laura veel tips over voeding: wat is wel gezond en wat vooral niet.

Bij Laura krijg je voor een vriendelijk prijsje een heel totaalpakket! Hierin wordt aandacht besteed aan het sporten zelf, voeding en ontwikkeling van het lichaam tijdens dit proces. Je merkt dat Laura goed weet wat ze doet en veel kennis in huis heeft. En het fijne is dat je gewoon per les kunt betalen of een strippenkaart kunt aanschaffen. Heel fijn om nergens aan vast te zitten zoals een abonnement, wat bij andere aanbieders wel het geval is. Ik ben superblij dat ik Personal Plus met Laura gevonden heb!”

Astrid Prins, Naaldwijk

Personal training Voorburgpersonal training Voorburg.jpg

“Elke week kijk ik met plezier uit naar het uurtje trainen met Laura. Voor mij als 60 plusser is dit de manier om een goed bewegingsschema te volgen.
Haar goede begeleiding en positieve benadering is erg stimulerend. Laura past het schema aan aan mijn kunnen. Ik ben erg blij met haar.”

T. Vink, Voorburg