Fit Walk Naaldwijk

Werken aan een fit lijf maar geen zin in heftige springoefeningen en stukken hardlopen? Dan is de Fit Walk iets voor jou! Tijdens deze groepsles werken we op een rustig tempo aan de conditie. We wandelen op stevig tempo door prachtig natuurgebied en onderbreken de wandeling steeds voor spierverstevigende oefeningen en conditieverhogende oefeningen. We eindigen elke les met heerlijke stretchoefeningen. Deze les is voor elk niveau geschikt. Heb je een blessure of slechte conditie? Goed dat je toch wilt beginnen met sporten! We houden hier natuurlijk rekening mee. Is je conditie al wat beter of houd je juist van een sprintje? Dan laat ik jou gewoon wat extra’s doen!

Wanneer en waar?

Naaldwijk:

Iedere maandagochtend starten we om 8.450 uur op de parkeerplaats van het Prinsenbos. De les duurt 1 uur; we warmen goed op, doen steeds wisselende oefeningen en sluiten af met ontspannende stretchoefeningen.

Kosten?
Een losse les kost 7,-, daarnaast is er keus uit 2 strippenkaarten: één voor 5 strippen (32,50) en één voor 10 strippen (60,-).

Aanmelden?

Graag!  Last minute aansluiten mag altijd, maar in verband met de voorbereidingen is het fijn als ik weet of je komt! Geef je op via deze website (klik hier), via Facebook, email (personalplustraining@live.nl), whatsapp of telefoon (0631764699). Tot snel!