Zomers sapje

zomers sapje 3.jpgVeel makkelijker wordt het niet: je gooit wat watermeloen, aardbeien, het sap van 1/3e citroen in de blender, voeg water toe en mix tot een heerlijk sapje. Ziet er niet alleen prachtig uit, óók nog eens supergezond:

Watermeloen

Watermeloen bevat ijzer, kalium (werkt bloeddruk verlagend),  vitamine C (goed voor de weerstand) en betacaroteen (een antioxidant die je lichaam tegen vrije radicalen beschermd én de huid helpt beschadigde cellen te herstellen). Perfect voor zo’n zonnig dagje dus.

Aardbeien

Aardbeien bevatten naast kalium en vitamine C ook foliumzuur (vitamine B11); een belangrijk stofje als het gaat om de aanmaak van rode en witte bloedcellen en bij de vroege ontwikkeling van ongeboren kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s