Ladies Run Rotterdam – sponsor loop!

Op 29 mei wordt de Ladies Run Rotterdam gelopen; een hardloopwedstrijd waarbij deelnemers geld kunnen ophalen voor het goede doel. De opbrengsten van de Ladiesrun Rotterdam gaan dit jaar naar onderzoeken en projecten gericht op jonge vrouwen met borstkanker. Wat een mooi idee!! De cijfers zijn namelijk echt bizar. Één op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Grote kans dat jij iemand kent die hiermee te maken heeft. Nu is je kans zelf iets tegen deze rotziekte te doen. Das nog eens een WIN WIN WIN situatie want:

1. De run is hartstikke leuk om te doen
2. je gaat zowieso fit de zomer in
3. we dragen bij aan onderzoek naar borstkanker!

Doe mee!

Het lijkt me dus hartstikke gaaf dit met zo veel mogelijk meiden te gaan doen! Samen moeten we toch een hele lading mensen zover krijgen om ons te sponsoren. Ik ben vast zo vrij geweest om een actiepagina aan te maken op de site. Natuurlijk gaan we daar een leuke groepsfoto neerzetten maar je kunt je ook zelf bij de groep voegen én zelf zien met hoeveel geld mensen jou sponsoren.  (En als je 100,- bij elkaar krijgt krijg je van Pink Ribbon een leuk shirt!) Zie hieronder een voorbeeld van de actiepagina (en klik erop om naar de echte actiepagina te gaan):

personal plus personal training - hardlopen goed doel

Hoe werkt dit?

  1. Als je je bij mij aanmeld om mee te doen krijg je per mail informatie over hoe je je op de loop kunt voorbereiden (je kunt trouwens kiezen om 5, 7,5 of 10 km te lopen).
  2. Er wordt in de bootcamplessen (voor de deelnemers) aandacht besteed aan jouw hardloopdoel.
  3. Je kunt je – optioneel – aanmelden voor 3 specifieke hardlooplessen; op de woensdagen 23 maart / 20 april / 18 mei om 19.00 met als startpunt het Prinsenbos, normaal tarief. Hierin geven we jouw hardloopprestaties even een flinke boost!
  4. Jij mag gratis meedoen aan de Pink Ribbon Actie-bootcamp op 7 mei.  Deze les zal anderhalf uur duren en een feestelijk tintje hebben. Je mag deze les zoveel mensen meenemen als je wil (deze betalen het normale tarief van 7,-) en de gehele opbrengst van deze les gaat ook in ons Pink Ribbon sponsor potje.

Ik zeg dus doen!!